Jump to content
xisto Community
minnieadkins

Noticed A Small Error In Post Titles

Recommended Posts

I don't know where to put this, but I don't know if anyone has seen this either. I noticed a lot of post titles having this

this is some title with \"quotes\"


obviously there's a stripslashes() problem. Just thought I would run that by the folks here at Xisto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes. But it is more common over at the trap.And it seems to mostly concern itself with the double quotes, so avoid using them if possible and the problem goes away.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For testing purposes, I just opened a new topic having quotes inside the title, in the TEST (no post count) forum, and the topic is displayed normally. It seems that quotes have no problem in Xisto forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just looked at the topic, and it is working fine. Also, if you open the TEST forum, it also looks OK. However, if you check it out on the board index (not on the last topics/posts, but next to the TEST forum link), you will see that the topic title is Are The Quotes Really \"forbidden\" In Topic Title ?. That shouldn't be happening...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Really nice ! Correct in the post, correct in the forum index, but not on the board index ! Funny, I love it ! :)Of course, we could simly ignore it, but I prefere Ha Ha Ha ! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.