HOME       >>       Software

Wamp Server Problem [solved]


fuall1405241587

Hi im haveing a problem with wamp server it all works fine but what im trying to do is devolope my site localy and upload it to my web server box as i dev it, heres my problem when i go to localhost it loads my local dev site but when i click on a link it takes me to the web site on my web server box and im not sure why it is doing this. If anyone could help me sort out this issue id really appricate it abd thanks in advance.


fuall1405241587

Hi im haveing a problem with wamp server it all works fine but what im trying to do is devolope my site localy and upload it to my web server box as i dev it,
heres my problem when i go to localhost it loads my local dev site but when i click on a link it takes me to the web site on my web server box and im not sure why it is doing this.

If anyone could help me sort out this issue id really appricate it abd thanks in advance.



Hi all i have solved the issue

yordan

Hi all i have solved the issue

Congrats! However... could you share with us what the issue was, and how did you solve it ?


VIEW DESKTOP VERSION REGISTERGET FREE HOSTING

Xisto.com offers Free Web Hosting to its Members for their participation in this Community. We moderate all content posted here but we cannot warrant full correctness of all content. While using this site, you agree to have read and accepted our terms of use, cookie and privacy policy. Copyright 2001-2019 by Xisto Corporation. All Rights Reserved.