HOME       >>       Graphics, Design & Animation

Swf In Trouble problem loading .swfs


panquetofobia

hello guys...

i have this problen since i signed up. my website has a flash menu which never loads.

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="180" height="160" id="menu" align="middle"><param name="movie" value="./swf/menu.swf"><param name="quality" value="high"><param name="bgcolor" value="#ffffff"><embed src="./swf/menu.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="180" height="160" name="menu" align="middle" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="https://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/;
the file name is ''menu.swf'' in the 'swf' directory.

have u ever had any similar problem???

greetings from MĂŠxico City

avalon1405241471

I run a check and found that the fold name "swf" do not have permission for public view.You may solve the problem if you set the folder permission to at least 0641 or 0644.If it does not solve the problem, let me know.


panquetofobia

Thanx a lot!!!let me try...


panquetofobia

didn't function.............!!!!!1 any other idea??greetings from México


avalon1405241471

Try this:-

 

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="180" height="160" id="menu" align="middle"><param name="movie" value="swf/menu.swf"><param name="quality" value="high"><param name="bgcolor" value="#ffffff"><embed src="swf/menu.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="180" height="160" name="menu" align="middle" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="https://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/;

or this:-

 

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="180" height="160" id="menu" align="middle"><param name="movie" value="swf/menu.swf"><param name="quality" value="high"><param name="bgcolor" value="#ffffff"></object>

try again.


panquetofobia

damn...i've just tried both....no succes :)this is very weird, cuz the code functions in other hosts...thanx anyway....


avalon1405241471

i would suggest you to redo or re-generated a new swf from your source code.if it still do not work, please post your web settings and other related information here for me to debug it for you.Else, you may try it not putting it into any folder and read it again.


panquetofobia

i have re generated the swf lots of times....
the web page is the index.php

in my local server and in http://participantes.co.nr/ loads properly...
i have talked to opaque about this and he said it was sth on my side.


avalon1405241471

OIC, hope that opaque will solve your problem soon.good day!


szupie

Do you have frontpage? If you do, use the function it has to add your swf as a plugin. I've never had any trouble with that, and I think it might help.


panquetofobia

it seems that theres' no possible solution.i'll make the menu in fireworks........


avalon1405241471

Are you using a Mac Computer or an IBM Computer to create the swf file?


panquetofobia

no... i design on a generic pc with windows xp, and sometimes linux mandrake 10.p4 2ghz, 256mb ram, 64mb video, 60 g hd... and..... i use flash mx 2004 progreetings from méxico


avalon1405241471

You should not have any problem then.What flash version are u using?



VIEW ORIGINAL REGISTER GET FREE HOSTING

Xisto.com offers Free Web Hosting to its Members for their participation in this Community. We moderate all content posted here but we cannot warrant full correctness of all content. While using this site, you agree to have read and accepted our terms of use, cookie and privacy policy. Copyright 2001-2019 by Xisto Corporation. All Rights Reserved.