Honesty Rocks! truth rules.

My Account Is Down

HOME      >>       Web Hosting Support

Dodger

It just disappeared without a trace. And I have no idea what could have caused it.I can't connect through FTP, I can't login to cpanel, I can't view the site.


no9t9

under your profile you have your website as
http://forums.xisto.com/no_longer_exists/
(missing "t")

but if I try to go to
http://forums.xisto.com/no_longer_exists/
it works

is that the site you are trying to access?


Dodger

^Yep, thanx a bunch ;) I'll try to pay more attention to details next time.


cragllo

Your cpanel name in your control panel at the forums must NOT have CAPITAL LETTERS! ;)


Dodger

My account went down again. And its still down even after I fixed the cpanel username.EDIT: Is it gonna come back up after the automated script daily routine?


cragllo

yes... if you still have problems, contact the admin


Dodger

^It seems to be working fine now, thanx ;)


Dodger

Now it went down again LOLI've noticed that when my Site is up and running, the Xisto is down, and then they flip, my site goes down and Xisto comes back on. Isnt that ironic? LOL


Dodger

Please somebody help me out cos it happens at least once a day. Is it a DNS problem or what?EDIT: Now the site is working again but the forum is still down.


Dodger

I think it has something to do with WWW in the url, most of the time it works better without www. But now its down again. If I can see this forum that means my site is down cos they're never online at the same time LOL

http://forums.xisto.com/no_longer_exists/


Dodger

YAY! For the first time both Xisto and fallouteers.trap17 are online at the same time :rolleyes: No flip-flops this time LOL, how many times I said the word time? LOL


iGuest

*TOPIC CLOSED*Unneeded repetitive posts.You have been warned.Before tellking us your account is up and down please wait a period of time, so that downtime of your account can be confirmed.In this case I believe its your connection playing up most of the time. Because everytime I have looked at yoursite it has worked.