Honesty Rocks! truth rules.

Geeklog 1.3.9 Pre Installed Script Isn't Working Preinstalled Scripts / Addon Scripts

HOME      >>       Web Hosting Support

ket

hello,

in the Preinstalled Scripts / Addon Scripts , in the cpanel, there is a script called Geeklog 1.3.9 that doesn't seem to be working fine.

it says the installation was complete, but when i try to access the new page or admin interface, i get an error..

- when i try to access the new page, you can see it for yourself @ http://forums.xisto.com/no_longer_exists/ - it just shows all the files under the /geeklog dir.

- when i try to access admin interface, i get this error:

Fatal error: Call to undefined function: com_refresh() in /home/ket/public_html/geeklog/admin/index.php on line 34

is there something wrong with that script? or is it just me?

thanks.

-----edit------

i just tried to install another script and received another error. this time i tried PostNuke, and when trying to access the new page, or admin interface, i get this error:

Warning: main(includes/pnAPI.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/ket/public_html/postnuke/index.php on line 31[br][/br]Warning: main(includes/pnAPI.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/ket/public_html/postnuke/index.php on line 31[br][/br]Warning: main(): Failed opening 'includes/pnAPI.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ket/public_html/postnuke/index.php on line 31[br][/br]Fatal error: Unknown function: pninit() in /home/ket/public_html/postnuke/index.php on line 34

-----another edit------

k, i've tried other scripts and they dont seem to be working...
so something is going on!

hmmmmmmmmm!!~~ :(